Sinds 2004 richt The Mercenary zich op de creatieve sector.

 

Diensten

Diensten zijn onder andere het voeren van complete administraties, het verzorgen van aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van rapportages t.b.v. subsidieverstrekkers etc. Daarnaast verzorgen we ook samenstellingsverklaringen bij jaarrekeningen en tussentijdse rapportages.

 

Voor onze klanten voeren we standaard de volgende werkzaamheden uit:

- Verwerken van de administratie per kwartaal

- Verzorgen van de aangifte omzetbelasting per maand/kwartaal of jaar

- Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting per jaar

- Het opstellen van de jaarrekening per jaar

- Bespreking concept en definitieve stukken

 

 

Dienstenoverzicht

  • Administratieve dienstverlening

Het uitbesteden van administratie is voor creatieve mensen een uitkomst. Geen gedoe meer met de Belastingdienst. Wij kunnen administraties van schoenendoos tot volledig digitaal voor je verwerken. Dit kan per maand of per kwartaal. Indien gewenst kunnen we je periodiek bij praten over de stand van zaken binnen je eenmanszaak, Stichting, V.O.F. of B.V.. Bij het verwerken van de administratie zorgen wij voor verwerking van de bank, inkoopfacturen en verkoopfacturen en eventueel verwerking van de loonadministratie.

De aangifte omzetbelasting verzorgen wij bij voorkeur per kwartaal, maar maandelijks is ook mogelijk.

 

  • Verzorgen van de jaarstukken

De jaarrekening is het sluitstuk van de administratie, deze wordt opgesteld om zodoende een totaaloverzicht weer te geven. De conceptjaarrekening wordt met je besproken, vervolgens verwerken we de definitieve jaarrekening in je aangifte inkomstenbelasting.

 

  • Verzorgen van publicatiestukken    

Indien je een B.V. hebt moet je jaarlijks de jaarrekening (verkort) publiceren. Wij kunnen de publicatiestukken voor je opstellen en tevens de notulen voor je opmaken. Tevens kunnen we de publicatiestukken via het nieuwe formaat (XBRL) bij de Kamer van Koophandel voor je indienen.

 

  • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting kan tevens door ons gedaan worden. De inkomsten van je eenmanszaak, V.O.F. of B.V. worden hierin opgenomen. Verder andere zaken zoals huis, ziektekosten, studie etc.

 

  • Verzorgen aangifte vennootschapsbelasting

Heb je een B.V. of ander lichaam welke vpb-plichtig is, dan kunnen wij de aangifte vennootschapsbelasting voor je verzorgen.

 

  • Loonadministratie

De loonadministratie besteden wij uit bij onze vaste partners. Informeer naar de mogelijkheden.